1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

'Hatıran Yeter' filminde Sümeyye Aydoğan'ın babasını hangi sürpriz isim canlandıracak?

'Hatıran Yeter' filminde Sümeyye Aydoğan ile Aytaç Şaşmaz başrolleri paylaşıyor.

‘Hatıran Yeter’ filminde Sümeyye Aydoğan’ın babasını hangi sürpriz isim canlandıracak?

Hatıran Yeter filminin çekimleri mayıs ayında Bursa’da başlayacak. Ömer Faruk Yardımcı’nın yazıp yönettiği film Berton Medya imzalı… Gerçek bir hikayeden uyarlanan senaryoda işitme engelli Baha (Aytaç Şaşmaz) ve kendisiyle aynı kaderi paylaşan Leyla’nın (Sümeyye Aydoğan) umutsuz aşkları beyazperdeye aktarılıyor. Belçim Bilgin, Burak Sevin ve Ferit Aktuğ’un da kadrosunda yer aldığı filmin kadrosuna flaş bir isim katıldı.


Başarılı aktör Çağdaş Onur Öztürk, “Kazım” rolüyle “Hatıran Yeter” filminin ekibine dahil oldu. Öztürk hazırlıkları devam eden filmde Leyla’nın öğretmen babası olarak filmde seyirci karşısına çıkacak. İdealist bir öğretmen Kazım kızının işitme engelli olması yüzünden büyük bir mutsuzluk yaşamaktadır. Çağdaş Onur Öztürk bu proje için işaret dili öğrenmeye başladı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Emanet’in Yaman’ı Halil İbrahim Ceyhan’dan bomba karar

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir