1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Harun Tekin sevgilisi Melisa Sözen’in başarısıyla gururlandı

Ünlü şarkıcı Harun Tekin sevgilisi Melisa Sözen’in “Biz Kimden Kaçıyorduk Anne” dizisinin başarısını tebrik etti.

Harun Tekin sevgilisi Melisa Sözen’in başarısıyla gururlandı

Melisa Sözen’in genç yetenek Eylül Tumbar’la muhteşem bir performansa imza attığı 1441 Production imzalı “Biz Kimden Kaçıyorduk Anne” dizisi çok beğenildi. Dünya sıralamasında 2. Sıraya yerleşen dizi Melisa Sözen’in sevgilisi Harun Tekin’i de gururlandırdı.

Umut Aral ve Gökçen Usta’nın çektiği diziyle ilgili önce “Hayranlıkla izledim, hararetle tavsiye ederim. Anne ile Bambi’nin dünyasına girmeyi kabul ettiğiniz andan itibaren sürekli açılan, zenginleşen bir hikaye…. Biz  Kimden Kaçıyorduk Anne şahane bir edebiyat uyarlaması” dedi.

Dizinin Netflix’teki dünya listesindeki büyük başarısını görünce çok mutlu olan Tekin “Bu başarının boyutlarını kavramak hepimiz için zaman alabilir. Paylaşmak, ilham almak ve aşmaya çalışmak için mühim bir mihenk taşı olduğunu düşünüyorum. İşine nasıl bir adanmışlıkla yaklaştığına şahit olduğum muhteşem Melisa Sözen ve şahane bir başlangıca imza atan Eylül Tumbar başta olmak üzere bu projeye emek veren herkese kalpten teşekkür ve tebrikler. Önemli ve çok zor zamanlardan geçen ülkemiz açısından sadece streaming döneminin en büyük uluslararası başarısı değil, bunun nasıl ve neden mümkün olduğu üzerine ayrıca detaylı düşünülmesi gereken, bazı alışıldık faktörlerin tümüyle devre dışı kaldığı ve dünyayla çatır çatır konuşabilen bir iş bu. Gurur duyacaklarımız böyle şeyler olsun hep. 🧿”

thumbnail
Önerilen Yazı
Müzik dünyasında çok konuşulacak bomba transfer… Ajda Pekkan yıllar sonra adres değiştirdi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir