1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Hande Erçel, Yılmaz Erdoğan ve Demet Özdemir'in Disney projeleriyle ilgili flaş gelişme

Hande Erçel, Yılmaz Erdoğan ve Demet Özdemir'in merakla beklenen Disney projelerinin ne zaman sete çıkacağı merak konusuydu.

Hande Erçel, Yılmaz Erdoğan ve Demet Özdemir’in Disney projeleriyle ilgili flaş gelişme

Hande Erçel, Yılmaz Erdoğan ve Demet Özdemir‘in yüzü oldukları Disney Plus için çekecekleri projelerle ilgili meraklı bir bekleyiş var. Yılmaz Erdoğan “Organize İşler” dizisi için Esra Bilgiç ve Kıvanç Tatlıtuğ’la anlaşmıştı.

Demet Özdemir’in MF Yapım imzalı “Dünyayla Benim Aramda” dizisinin 2. sezonunun bu yaz çekilmesi planlanıyordu. Yeni sezonda Buğra Gülsoy, Zerrin Tekindor ve İbrahim Selim’in ekibe devam edeceği yeni bir erkek ve kadın oyuncunun da Pınar Bulut’un yazdığı diziye katılacağı biliniyordu.

Hande Erçel‘in MF Yapım imzalı “Deniz Kızı” dizisinin de senaryosu yazılmış ve güzel oyuncunun FOX’taki “İki Yabancı” dizisinin ilk 3 bölümünü bitirdikten sonra dijital dizisi için sete çıkması bekleniyordu. Ancak Disney Plus‘ın global bütçe onayıyla ilgili tüm dünyayı kapsayan yapılanması nedeniyle her 3 projenin çekimi de şimdilik ileri bir tarihe alındı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Barış Arduç ayrıldı, Alparslan Büyük Selçuklu dizisi final yapıyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir