1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Hande Doğandemir ve Erdem Kaynarca'lı 'Hatırladığım Ağaçlar" filminin çekimleri bitti

Yalı Çapkını'nın senaryo ekibinden yeni filmi için ayrılan Erhan Tuncer, Hande Doğandemir ve Erdem Kaynarca'lı 'Hatırladığım Ağaçlar" projesinin çekimlerini tamamladı.

Hande Doğandemir ve Erdem Kaynarca’lı ‘Hatırladığım Ağaçlar” filminin çekimleri bitti

Hande Doğandemir (Bahar) ve Erdem Kaynarca’lı (Mahir) “Hatırladığım Ağaçlar” filminin çekimleri bitti. Kod adı Bahar olan filmde usta aktör İştar Gökseven’in de rol aldı. Erhan Tuncer’in yazıp yönettiği filmin yapımcılığını Tayfur Aydın’ın üstlendi. Filmin çekimlerini tamamlayan Tuncer “Ve bitti. ‘Hatırladığım Ağaçlar”, bu harika ekip ile bugün son buldu. Anlatacak çok hikaye, söylenecek çok güzel şey var ama önce bir dinlenmeli. Emeği geçen herkese çok teşekkürler…” dedi.

Hande Doğandemir ekiple çektirdiği pozun altına “Buradaki beylere ve tüm ekibimize çok teşekkürler… Sayenizde çok güzel anılarla bitirdim bu filmi…En çok da Bahar’ı bana emanet ettiğiniz için… ” mesajını yayınladı.

Erhan Tuncer filmin Mahir’i Erdem Kaynarca’yla pozunun altına da “Canım Mahir, seni hep güzelliklerle hatırlayacağım” yazdı. Kaynarca da yönetmenine “Olası güzelliklerin ilki diyelim:) 🙌” yanıtını verdi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yarın Yürek Çıkmazı’nın yeni bölümü neden ekrana gelmiyor?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir