1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Hande Ataizi savcı Süreyya rolüyle dönüyor

Camdaki Kız’ın ardından Bihter filminde hayat verdiği Firdevs karakterindeki etkili oyunculuğuyla dikkat çeken Hande Ataizi’nin yeni dizisi belli oldu. 

Hande Ataizi savcı Süreyya rolüyle dönüyor

Hande Ataizi MF Yapım’ın Kanal D için çekeceği Kore yapımı “Remember: War Of The Son” dizisinden “Taş, Kağıt, Makas” kod adıyla ülkemize uyarlanan iddialı projeyle el sıkıştı. 2,5 sezon Camdaki Kız’da Cana, Bihter filminde de Firdevs karakterlerine hayat veren Ataizi, bu kez dişli ve güçlü bir savcı olan Süreyya rolünü canlandıracak.

Yusuf Pirhasan yöneteceği dizinin ocak başında sete çıkması planlanıyor. Uğraş Güneş‘in yazdığı “Taş, Kağıt, Makas” dizisinde Ekin Koç ve Serra Arıtürk başrolleri paylaşıyor. Dizi için birbirinden flaş isimlerle görüşülüyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Büyük finale bir bölüm kalan “Adım Farah”tan bomba ayrılık

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir