1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Hamdi Alkan “Kızıl Goncalar” dizisinde

Gold Film’in FOX için çekmeye hazırlandığı “Kızıl Goncalar” dizisinin yeni bir değişiklik olmazsa 25 Ekim’de sete çıkması planlanıyor.

Hamdi Alkan “Kızıl Goncalar” dizisinde

“Kızıl Goncalar” dizisi Özgü Namal (Meryem) ve Özcan Deniz’i (Levent) başrolde buluşturacak. Geçen günlerde okuma provası yapılan dizinin senaryosu ülkemizin en iyi yazarlarından Necati Şahin’in imzasını taşıyor. Ödüllü yönetmenlerimizden Ömür Atay’ın çekeceği dizinin güçlü ekibine Hamdi Alkan da katıldı. Hamdi Alkan dizide başhekim rolüne hayat verecek.

FOX’un Gaddar’la beraber aralık dizileri arasında yayınlamayı planladığı çok konuşulacak projeyle ilgili kulislerde pazartesi akşamları seyirciyle buluşacağı konuşuluyor. Dizide Özgü Namal ve Özcan Deniz‘e Şerif Erol (Suavi), Erkan Avcı (Sadi Hüdayi), Hazal Türesan (Beste), Duygu Sarışın (Hande), Selen Öztürk (Hasna), Sitare Akbaş (Birgül), Mert Yazıcıoğlu (Cüneyd), Mert Turak (Naim), Tuğrul Tülek (Seçkin), Asiye Dinçsoy (Müyesser), Mina Demirtaş (Zeynep) Esma Yılmaz (Mira), Zehra Kelleci (Feyza), Yakup Turgut (Arif) ve Mısra Tüfek (Esra), Gürhan Elmalıoğlu (İdris) eşlik ediyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
 Yaprak Medine ile Elifcan Ongurlar “Yıldızlar Bana Uzak” dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir