1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Haluk Bilginer tiyatro sahnesinde fenalaşıp yere yığıldı

Haluk Bilginer Kundakçı adlı oyunu sırasında sahnede fenalaştı.

Haluk Bilginer tiyatro sahnesinde fenalaşıp yere yığıldı

Haluk Bilginer bu akşam “Kundakçı” adlı oyunuyla tiyatroseverlerin karşısına çıktı. Caddebostan Kültür Merkezi’ndeki oyunun ikinci perdesinde ünlü aktör sahnede fenalaştı. Tansiyonu düşen oyuncu çağrılan ambulansla hemen hastaneye götürüldü.

68 yaşındaki oyuncunun ambulansa götürülürken bilincinin açık olduğu belirtildi. Ekip arkadaşları, geçen hafta “Kundakçı”nın 200. oyununu kutlayan Bilginer’in tansiyon sorunu yaşadığını belirtti. Ünlü aktörün sağlık durumunun iyi olduğunu öğrenildi. Ünlü oyuncunun kurucusu olduğu Oyun Atölyesi de “Merak eden sevgili seyircilerimiz, Bu akşam oyunda Haluk Bey’in tansiyonu düşmüştür. Durumu şimdi gayet iyi. Sizlere sevgilerini ve saygılarını yolluyor…” açıklamasını paylaştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Haluk Bilginer tiyatro sahnesinde fenalaşıp yere yığıldı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir