1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Halit Ergenç’in “Adsız Aşıklar” dizisinin çekimleri tamamlandı

Netflix’in Cumartesi Film imzalı “Adsız Aşıklar” dizisi bir aşk hastanesine geçen renkli olayları konu alıyor.

Halit Ergenç’in “Adsız Aşıklar” dizisinin çekimleri tamamlandı

“Adsız Aşıklar” aşk acısını iyileştirmek için hizmet veren bir Aşk Hastanesi’ne başvuran insan öykülerini diziye taşıyor. Umur Turagay’ın yönettiği, Başar Başaran’ın yazdığı dizinin çekimleri 10 Nisan’da tamamlandı. Dizide Halit Ergenç milyonlar satan kitapları olan ve aşıkları tedavi etmek için bir Aşk Hastanesi kuran aşk doktoru Cem’e hayat veriyor. Funda Eryiğit ise Hazal adlı psikoloğu canlandırıyor.

İlginç fobileri olan Cem için aşk bir hastalıkken işbirliği yapmak zorunda kaldığı Hazal için ise aşk bir şifadır. Oldukça zıt karakterlere sahip ikili arasında çatışmayla başlayan yakınlığa her bölümde işlenen farklı insan öyküleri eşlik edecek.

Sekiz bölümlük “Adsız Aşıklar”ın ünlü konukları arasında Zerrin Nişancı, Selçuk Borak, Cansel Elçin, Ozan Açıktan, Sedef Avcı, Seda Akman, Yetkin Dikinciler, Rıza Kocaoğlu, Teoman, Cemre Ebuzziya, Erdem Kaynarca, Başak Daşman, Ecem Çalhan, Ceren Benderlioğlu ve Benian Dönmez de var.

thumbnail
Önerilen Yazı
Nihan Aslı Aygen kızına yazdığı kitabı tiyatro ve sinemaya aktaracak

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir