1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Halit Ergenç ve Tuba Büyüküstün’den cesur fragman

Merak ve heyecanla beklenen Halit Ergenç ve Tuba Büyüküstün’ü buluşturan “Yarın Yokmuş Gibi” dizisinin yeni fragmanı seyirciyle buluştu.

Halit Ergenç ve Tuba Büyüküstün’den cesur fragman

Halit Ergenç ve Tûba Büyüküstün’ü ikinci kez buluşturan CB Medya imzalı “Yarın Yokmuş Gibi” dizisi 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Gain’de seyirciyle buluşacak. Dört bölümlük mini dizinin ikinci fragmanı yayınlandı. Zeynep Günay’ın yönettiği ve Ekin Atalar’ın yazdığı dizide seyirciyi romantizm ve gizem dolu bir atmosfer bekliyor.

“İnsan bazen hiç tanımadığı birine en derin sırlarını anlatıverir” mottosuyla yola çıkan dizi bir röportaj nedeniyle oyuncu Manolya (Tûba Büyüküstün) ve deneyimli gazeteci Hakan’ın (Halit Ergenç) yollarının kesişme hikâyesini ele alıyor. “Yarın Yokmuş Gibi” dizisi Theo van Gogh’un yönettiği “Interview” filminden uyarlandı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Gaddar’da Neslihan Yeldan fırtınası esecek
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir