1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Halit Ergenç ve Funda Eryiğit’li “Adsız Aşıklar” dizisine bir ünlü konuk daha

Cumartesi Film Medya’nın Netflix için çektiği “Adsız Aşıklar” dizisi aşk acısı çekenleri tedavi eden bir aşk doktorunun hikâyesini konu alıyor.

Halit Ergenç ve Funda Eryiğit’li “Adsız Aşıklar” dizisine bir ünlü konuk daha

Halit Ergenç ve Funda Eryiğit’li “Adsız Aşıklar” dizisinin çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Umur Turagay’ın yönetip Başar Başaran’ın da yazdığı dizi Netflixte seyirciyle buluşacak. Bir aşk hastanesine başvuran insanlar ve bir aşk doktorunun hikâyesini etkileyici bir dille anlatan dizinin Cansel Elçin, Sedef Avcı, Seda Akman, Yetkin Dikinciler, Rıza Kocaoğlu, Teoman ve Cemre Ebuzziya ve Başak Daşman gibi ünlü konuk oyuncularının arasına bir başarılı isim daha katıldı.

Erdem Kaynarca 8 bölümlük “Adsız Aşıklar”a konuk oluyor. Kaynarca “Adsız Aşıklar” dizisinde ise Kerem karakterini canlandırıyor. Ünlü oyuncu şu günlerde “Eksik” isimli tiyatro oyunu ve NOW için çekilen MedYapım imzalı “Korkma Ben Yanındayım” dizisinde rol alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Nilperi Şahinkaya itiraz etti, Burak Deniz’in ilk duruşma tarihi belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir