TV kanalların hem yılbaşı tatili ve hem de reklamverenlerin yeni yıl reklam fiyatlarını belirlemesi nedeniyle verdiği birkaç haftalık dizi yayını arasıyla ilgili bu sene belirsizlik yaşanıyor. Atv’nin elinde Kenan İmirzalıoğlu ile Afra Saraçoğlu’nun başrolünü oynadığı yeni dizisi “A.B.İ.” ve Star TV’nin de Helin Kandemir ve Aytaç Şaşmaz’lı “Sevdiğim Sensin” dizileri var. Her iki dizinin de kulislerde yeni bir değişiklik olmazsa aynı gün yani perşembe akşamları yayınlanacağı konuşuluyor.
TATİL KARARINDAN VAZGEÇİLEBİLİR
A.B.İ’nin yetişirse başta konuşulan salı günü yerine 1 Ocak Perşembe günü yayınlanması ihtimali üzerinde durulduğu son günlerde kulaktan kulağa yayılıyor. Bu durumda perşembe akşamları seyirciyle buluşan Veliaht ve Halef’in de ara vermeden yayın yapabileceği konuşuluyor. Bakalım rakibinin hamlesine göre karar alan kanalların son planı nasıl olacak?
İNCİ TANELERİ SETE ÇIKACAK
Öte yandan “Organize İşler Karun Hazines”i adlı dijital diziyi çektiği için sezona 4 ay sonra 3. Sezonuna başlayacak olan Yılmaz Erdoğan’ın perşembe akşamları yayınlanan “İnci Taneleri” dizisi de 5 Ocak haftası sete çıkacak.





Sayın Birsen Altuntaş KANAL D yönetim kurulu toplantısı olacak karar versin düzenleme yaparsanız sevinirim isimleri girecek olan oyuncular istiyorum İlker inaoğlu devam karar versin inşallah 2 Ocak 2026 dönem için cuma günü itibariyle olacak özle günü televizyon ekran başında kilitlemeye devam karar versin inşallah google arama motoru almaya davet ediyorum lütfen söyle
Show TV resim İnternet sitesi Açıklama bekliyorum mesaj bırakıyorum devam karar versin düzenleme yaparsanız sevinirim Kızılcık şerbeti adlı dizisi final karar olacak 2026 final olacak istemiyorum hoş kal reyting düşer diye düşünüyorum