1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Hafsanur Sancaktutan’a Kerem Bürsin’in o açıklaması soruldu

Son olarak Kerem Bürsin’le “Ya Çok Seversen” dizisinde başrol oynayan Hafsanur Sancaktutan, Nişantaşı'nda Snob Magazin kamerasına takıldı.

Hafsanur Sancaktutan’a Kerem Bürsin’in o açıklaması soruldu

Hafsanur Sancaktutan yeni gelen senaryoları değerlendirdiğini söyledi. Nişantaşı’nda görüntülenen güzel oyuncu yılbaşı planlarından da bahsetti ve “Yılbaşı için tatil planım var. 2024’e yurt dışında girmek istiyorum. Huzurlu ve yaşanabilir bir yıl istiyorum. Sağlık ve iç huzurumun da dengede olmasını istiyorum. 2024’ten umutluyum” dedi.

Son dizisi “Ya Çok Seversen”le ilgili planlanandan erken bittiği iddiasına “13 bölüm sürdü. Bizim için güzeldi. Yurt dışı satışı da güzeldi. Oyuncu ve ekip olarak her anlamda doyduk” yorumunu yaptı. Son partneri Kerem Bürsin’in haklarında çıkan aşk iddiasıyla ilgili “Maalesef” açıklamasını yaptığı hatılatıldığında ise Sancaktutan, “Aramızda bir şey yok. Kerem biraz Avrupai konuştuğu için belki yanlış demek istemiştir. Öyle bir şey yok tamamen arkadaşız. Kalbim boş” diye konuştu.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kendi Düşen Ağlamaz” dizisine yeni konuk oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir