1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Hafsanur Sancaktutan eski aşkı Deniz Can Aktaş'la barıştı mı?

Hafsanur Sancaktutan'ın eski aşkı Deniz Can Aktaş'la görüşmeye başladığı iddiası eski sevgililerin yeniden barıştığı haberlerinin çıkmasına neden olmuştu.

Hafsanur Sancaktutan eski aşkı Deniz Can Aktaş’la barıştı mı?

Hafsanur Sancaktutan aralık ayında 3,5 yıl beraberlik yaşadığı meslektaşı Deniz Can Aktaş‘la ayrılmıştı. Geçen günlerde bir mekanda beraber görülen eski sevgililerin barıştığı öne sürülmüştü. Ancak iki başarılı oyuncunun ayrılık sürecinde arkadaş kalmayı tercih ettikleri ve barışmadıkları öğrenildi. Son olarak “Kasaba Doktoru” dizisindeki performansıyla takdir toplayan Deniz Can Aktaş, şu günlerde gelen çok sayıda senaryoyu değerlendirirken, Hafsanur Sancaktutan ise Kerem Bürsin‘le başrolünü paylaşacağı yeni dizisinin heyecanını yaşıyor.

Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancakturan arasındaki müthiş uyum da şimdiden kostüm ve okuma provasında çevresindekilerin dikkatini çekti. Kadınlara karşı her zaman son derece nazik ve saygılı davranışlar sergileyen sektörün en beyefendi oyuncularının başında gelen Kerem Bürsin, partnerinin de kısa sürede sevgisini kazanmayı başardı. Kerem Bürsin’in son yıllarda yeteneği ve Avrupai fiziğiyle öne çıkan kadın yıldızlarımızdan Sancakturan’la beraber oynayacağı için çok mutlu olduğu konuşuluyor. Yakışıklı oyuncu bugün dizinin afiş çekiminde objektif karşısına geçtiği yeni partneriyle esprili bir video da paylaştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
atv’nin Kutsi’li ‘Üvey Anne’ dizisinin yayın günü belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir