1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Gürkan Uygun'lu Mevzu Derin dizisine 6 yeni oyuncu

CNP Film imzalı “Mevzu Derin” dizisi Gürkan Uygun, Melike İpek Yalova, Engin Benli ve Mert Doğan’ı buluşturacak. 

Gürkan Uygun’lu Mevzu Derin dizisine 6 yeni oyuncu

Mevzu Derin dizisi salı günü sete çıkacak. TRT’nin dijital platformu tabii için çekilen CNP Film imzalı dizinin dün okuma provası yapıldı. Doğan Ümit Karaca’nın yöneteceği diziyi Yusuf Reha Alp’in kaleme alıyor. 10 Bölüm olarak çekilecek dizide değerli oyuncu Gürkan Uygun “Ali Reşat” rolüne hayat verecek. Melike İpek Yalova “Derin”, Engin Benli “Faruk Bedir” ve Mert Doğan’ın “Turan”a hayat vereceği dizinin kadrosuna yeni oyuncular katıldı.

OYUNCU: ELİF USLUSOY

Yetenekli genç oyuncu Elif Uslusoy “Meltem”, Osman Albayrak “Mohdi Peyami”, Kanbolat Görkem Arslan “Düzgün”, Murat Göçmez “Gökhan”, Değer Alp “Sevgi” ve Yiğit Yalkın “Taşkafa” karakterlerini canlandıracak. Büyük bir kumpas sonucu hapse atılan Ali Reşat’ın (Gürlan Uygun) geri dönüş hikâyesini çarpıcı bir dille anlatan dizinin çekimlerinin haziran başında tamamlanması planlanıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
‘Kızıl Goncalar’a Cüneyd’in babası geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir