1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Gürkan Uygun ve İnanç Konukçu "Yıldızlar Bana Uzak" dizisinde

Burcu Kıratlı ve Furkan Andıç'ı buluşturan "Yıldızlar Bana Uzak" dizisinin atv'de seyirciyle buluşması gündemde...

Gürkan Uygun ve İnanç Konukçu ‘Yıldızlar Bana Uzak’ dizisinde

“Kara Orman” dizisinin adı değişmiş ve “Yıldızlar Bana Uzak” olmuştu. Başrolünü Burcu Kıratlı ve Furkan Andıç‘ın paylaşacağı dizinin kanalı atv oldu. O3 Medya ile Ortaks Yapım’ın ortak çekeceği diziyi Behzat Ç’nin son macerası “Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi”ne de imza atan Ercan Uğur kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğuna oturacak isim de belli oldu. Diziyi Bahadır İnce yönetecek. Furkan Andıç‘ın “Rüzgar”, Burcu Kıratlı‘nın “Güneş” rolünü canlandıracağı dizinin kadrosuna 2 bomba isim katıldı. Dizinin kadrosuna değerli oyuncu Gürkan Uygun katıldı. Uygun cezaevindeki “Yahya Aldemir” rolüne hayat verecek ve intikam savaşlarına sahne olan dizide çok etkili rolle yine adından söz ettirecek.

İnanç Konukçu “Yıldızlar Bana Uzak”ta aynı mahallede beraber büyüdüğü çocukluk aşkı Güneş’le (Burcu Kıratlı) evlilik hayalleri kuran Rüzgâr’ın (Furkan Andıç) yakın arkadaşı Murat rolüne hayat verecek. Dizide Rüzgar ile Güneş’in aşk hikâyesine intikamın ve hesaplaşmanın gölgesi düşecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kuruluş Osman”da Emre Bey’in partneri Holofira kim oldu?
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir