1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Gürkan Uygun ile Melike İpek Yalova aynı dizide buluşuyor

CNP Film'in TRT’nin dijital platformu Tabii için hazırladığı yeni dizi Mevzu Derin iki başarılı oyuncu Gürkan Uygun ile Melike İpek Yalova'yı başrollerde bir araya getirdi.

Gürkan Uygun ile Melike İpek Yalova aynı dizide buluşuyor

Gürkan Uygun ile Melike İpek Yalova, Mehmet Canpolat & Sadi Canpolat’ın sahibi olduğu CNP Film‘le el sıkıştı. Doğan Ümit Karaca’nın yöneteceği “Mevzu Derin” dizisini Yusuf Reha Alp kaleme alıyor. Birinci sezon 10 Bölüm olarak tasarlanan dizinin mart ortasında sete çıkması planlanıyor.

“Mevzu Derin” dizisinde Gürkan Uygun, kötülere savaş açan Ali Reşat adlı bir kabadayıya hayat verecek, Melike İpek Yalova da “Derin” rolüyle Ali Reşat’a eşlik edecek. Düşürüldüğü tuzak nedeniyle hapishaneye giren Ali Reşat’ın geri dönüş hikâyesi etkili bir dille anlatılacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Hudutsuz Sevda dizisine 2 yeni oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir