1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Gupse Özay’ın "Lohusa" filminin çekimleri tamamlandı

Başarılı komedyen Gupse Özay’ın yeni filmi “Lohusa”nın 6 haftalık çekimleri bitti, ekip sette kutlama yaptı.

Gupse Özay’ın “Lohusa” filminin çekimleri tamamlandı

Gupse Özay’ın merakla beklenen yeni filmi “Lohusa”nın çekimleri tamamlandı. Kıvanç Baruönü’nün yönettiği filmin yapımcılığını Muzaffer Yıldırım üstlendi. Dün Beykoz Kundura Fabrikası setinde filmin son set günü vardı ve  Gupse Özay, Onur Gürçay, Esra Ruşan, Hazal Türesan, Su Şanad, Elif Nur Kerkük, Feri Baycu Güler’den oluşan oyuncular ve set ekibi çekimlerin tamamlanması üzerine kutlama yaptı.

Çekimleri Bebek, Beykoz, Moda, Polenezköy, Topkapı gibi İstanbul’un farklı semtlerinin yanı sıra platolarda gerçekleşen ‘Lohusa’nın, ilk tanıtım videosu da yayınlandı. Bir anne ve babanın, doğumdan sonra yaşadıkları ilk 40 gün ve bu süre içinde başlarına gelen komik olayları anlatan film, 19 Ocak 2024’te gösterime girecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yargı’nın yıldızları Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun Emmy şıklığı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir