1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Gupse Özay’ın “Lohusa” filminde eşi ve arkadaşlarını kimler canlandıracak?

Başarılı kadın komedyenlerimizden Gupse Özay’ın yazıp başrolünü oynayacağı “Lohusa” filminin 10 Ekim’de sete çıkması planlanıyor.

Gupse Özay’ın “Lohusa” filminde eşi ve arkadaşlarını kimler canlandıracak?

“Görümce” filmi 1 milyon 914 bin, “Eltilerin Savaşı” filmi 3 milyon 630 bin kişiyi sinemalara çeken Gupse Özay şimdi de 10 Ekim’de sete çıkacağı “Lohusa” filmiyle adından söz ettiriyor. NuLook Production’un imza atacağı filmin yönetmen koltuğunda Kıvanç Baruönü oturacak.

Oksijen TV’de Gülay Afşar’a verdiği son röportajında “Bir anne ve babanın 40 günü” cümlesiyle anlattığı filmde Gupse Özay “Burcu” karakterine hayat verecek. Filmde Burcu’nun eşi Mustafa’yı “Kurak Günler”, “Kar ve Ayı” gibi ödüllü filmlerin başarılı oyuncusu Onur Gürçay canlandıracak.

Dün okuma provası yapılan filmde başarılı kadın yıldızlar Esra Ruşan, Su Şanad, Hazal Türesan ve Elif Nur Kerkük de başlıca rolleri canlandıracak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ateş Kuşları’nda flaş ayrılık, Saklambaç’a transfer oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir