1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Gün Işığım dizisinin kadrosuna 2 yeni oyuncu

"Gün Işığım" kod adlı dizi bu yaz Kanal D ekranında seyirciyi ekran başına toplayacak.

Gün Işığım dizisinin kadrosuna 2 yeni oyuncu

Gün Işığım” dizisinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan başrolleri paylaşacak. Kanal D’de ekrana gelecek Ay Yapım imzalı dizinin okuma provası bugün yapıldı. Pazar günü sete çıkması planlanan dizinin kadrosuna Şerif Erol (İlter), Hatice Aslan (Füsun) ve Durukan Çelikkaya’nın (Barış) ardından yeni oyuncular katıldı. Ali Bilgin’in yöneteceği dizide Leyla’nın (Hafsanur Sancaktutan) ablası Meryem’e Mine Kılıç hayat verecek.

Özgün Akaçça, Kerem Bürsin’in hayat vereceği Oğuz’un şoförü Mert’i oynayacak. Mert, yıllar sonra Oğuz’u bulup babasının vasiyetini yerine getirmesi için İstanbul’a gelmeye ikna edecek. Dizinin yeni ismi de merak konusu… Projenin isim hakkının başka bir yapım şirketinde olduğu ortaya çıkmıştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ebru Şahin “Yüzyıllık Mucize” dizisinin veda yemeğine eşiyle katıldı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir