1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Gülsim Ali'den Al Sancak'a veda mesajı: Hissetiklerimi dile dökmek çok zor

19. bölümde sezon finali yapan Al Sancak'la ilgili geçen hafta sonu final kararı alınmıştı.

Gülsim Ali’den Al Sancak’a veda mesajı: Hissetiklerimi dile dökmek çok zor

“Al Sancak” dizisinde Nadia karakterine hayat veren başrol oyuncularından Gülsim Ali projeye veda mesajı yayınladı. Güzel oyuncu “Hissetiklerimi dile dökmek çok zor. Bu yüzden size karşıma çıkan ve hissetiklerimi bir nebze olsa ifade eden cümleleri yazacağım. Duygular her zaman anlatılamaz. Bazen, bazı duyguları anlatamayacak kadar içten yaşarsın; bazen de bakışlarınla ifade edecek kadar derin…

Duygusal insanlar zayıf değil, güçlü insanlardır. Başlangıcı olan her şeyin bir sonu vardır. Mehmetçiklerimizin zorlu mücadelesini anlatan, ve ekranlara en iyi şekilde yansıtmaya çalışan Yapımcımız Mehmet Bozdağ‘a, sevgili eşi Aslı Zeynep Peker Bozdağ‘a ve TRT1 ailesine teşekkürlerimi sunmak isterim… 💐 Senaristlerimiz Atilla Engin, Mehmet Arı ve Selman Kılıçaslan elinize kaleminize sağlık… Kamera önü ve arkasında bulunan tüm arkadaşlarım, iyi ki birlikte çalıştık…” mesajını yayınladı.

Gülsim Ali canlandırdığı Nadia İvanov rolüyle ilgili de şu sözleri kaleme aldı:

“Tüm canlandırdığım karakterlerin yeri bende ayrı, ama Nadia 💥 ahh sen bir başkaydın. Çok güçlü ama aynı zamanda çok da narin… Sevdikleri için her şeyi feda eden, doğruluğun peşinden giden Nadia’m … Diyorum ya Nadia İvanov’a anlatılmaz yaşanır.. Ateş kızım… benim için, bizim için çok çok özelsin… En en sevdiğim karakter, en sevdiğim hikaye ve en değer verdiğim ekip (aile) arkadaşlarım… Çok güzel anılar ve değerli insanlar biriktirdim. Çok büyük emek verildi, çok ter döküldü ama değdi. Hiç birinizin ismini buraya yazmak istemem, ama bilin ki sizi ben kalbime kazıdım…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Netflix’in “Pera Palas’ta Gece Yarısı” dizisinin 2. sezonuna flaş oyuncular

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir