1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Gülse Birsel’in gişe rekortmeni filmi “Aile Arasında”yla ilgili bomba gelişme

Ünlü komedyen Gülse Birsel’in 5 milyon 289 bin 51 seyirciyle Türk sinema tarihinin en çok izlenen 10. Filmi olan "Aile Arasında"nın devam filmi geliyor.

Gülse Birsel’in gişe rekortmeni filmi “Aile Arasında”yla ilgili bomba gelişme

“Aile Arasında” filmi 1 Aralık 2017 tarihinde vizyona girmiş ve 33 hafta gösterimde kalmayı başararak hem sinema salonlarını canlandırmış, hem de 5 milyon 289 bin 51 seyirciyle Türk sinema tarihinin en çok izlenen filmleri arasına adını yazdırmıştı. Çok beğenilen BKM Film imzalı projenin gördüğü ilgi ve seyirciden gelen yoğun istek üzerine devamının çekilmesine karar verildi.

Engin Günaydın, Demet Evgar, Erdal Özyağcılar ve Gülse Birsel’i buluşturan “Aile Arasında”nın devam filmi bu yaz eski kadrosuyla çekilecek. Şimdiden merakla beklenen filmin yönetmen koltuğunda yine Ozan Açıktan oturacak. Gülse Birsel geçen günlerde “Komedi Festivali”nin kapanış etkinliği kapsamında düzenlenen “Mehmet Açar ile Aile Arasında Film Okuması”nda “Aile Arasında” filminin yönetmeni Ozan Açıktan’la seyirci karşısına çıkmış ve soruları yanıtlamıştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Murat Yıldırım’lı “Nefes – Yer Eksi İki” filminin biletleri ön satışta

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir