1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Güldür Güldür Show’a yönelik yapılan kampanyaya Gani Müjde’den tepki

Cesur skeçleriyle dikkat çeken “Güldür Güldür Show”un ön izlemesinde yayınlanan bir skeçle ilgili sosyal medyada kampanya başlatıldı.

Güldür Güldür Show’a yönelik yapılan kampanyaya Gani Müjde’den tepki

“Güldür Güldür Show” 10 yılı aşkın süredir ilgiyle izleniyor. Ali Sunal’ın moderatörlüğünde toplumsal konularla ilgili de zaman zaman çok cesur skeçlere yer verilen programın ön izlemesinde yayınlanan gazilerimize karşı yapılan saygısızlık eleştirildi. Ancak skeci farklı değerlendirenler sosyal medyada kampanya başlattı. Ertesi gün de devam ettirilen kampanya kapsamında bu kez Ali Sunal hedef alındı. Ali Sunal’ın babası Kemal Sunal’ın da yıllarca Şaban adıyla dalga geçtiği yönünde mesaj atanlar bile oldu.

RTÜK Başkanı kendi şahsi sayfasından skeci yayınlayıp Gazilere dil uzatan bu insanları kınıyorum. Vatan ve bayrak için canını, bedenini feda eden Gazilerimize yapılan saygısızlık kabul edilemez. Ulvi Gazilik mertebesini parayla kıyaslayacak kadar şuursuz, hadsiz sözlerin yer aldığı yayın ile alakalı inceleme başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” yorumunu yazdı.

Show TV ise “Sosyal medyada eleştiri konusu yapılan Güldür Güldür skecinde yer alan ifadeler, kanal yönetimimizin yayın ön izlemesi neticesinde, program yapımcısı ile de mutabık kalınarak yayınlanmaya uygun görülmediğinden Show TV ekranlarında yayınlanmamıştır. Durumu kamuoyunun bilgisine saygıyla sunuyoruz” açıklamasını yaptı.

Ünlü yazar Gani Müjde de konuyla ilgili “Topluca delirdik yahu. Twiti görünce ne yapmışlar diye skeci defalarca izledim. Gazilerle değil ; tam tersi gazilere saygısızlık yapanlarla dalgasını geçiyor. Yorumları okudum meseleyi “islam düşmanlığına” kadar götürenler bile olmuş. RTÜK de bunları ciddiye alıp soruşturma açmış. Daha ilginci bu skeç televizyonda yayınlanmamış zaten… Topluca bir tımarhanede yaşıyoruz. Sonumuz hayrolsun…” mesajını paylaştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Başak Daşman Netflix’in “Adsız Aşıklar” dizisinde
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir