1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Güldür Güldür Show'un Mesut'u Uğur Bilgin'in nişanından özel görüntüler

Show TV'nin 10 yıldır ekrandan olan komedi programı Güldür Güldür Show'un Mesut'u Uğur Bilgin dün evlilik için ilk adımı atmıştı.

Güldür Güldür Show’un Mesut’u Uğur Bilgin’in nişanından özel görüntüler

Güldür Güldür Show’un Mesut’u Uğur Bilgin dün akşam nişanladığını duyurmuş ve pasta keserken fotoğrafını yayınlamıştı. Nişanlısının adını yazmayan Bilgin’in kiminle nişanlandığı sosyal medyada merak konusu olmuştu. Bilgin’in adı İrem olan nişanlısıyla Sapanca’da aile arasında yapılan nişanından yeni görüntüler ortaya çıktı.

Sapanca Gölü’nün kenarındaki bir mekanda Osi Organizasyon tarafından düzenlenen nişan gecesinin fotoğraflarını düğün fotoğrafçısı Kuşkonmaz Sokağı çekti.

42 yaşındaki Uğur Bilgin’in müstakbel eşi İrem hanım özenle hazırlandığı nişanda çiçek işlemeli pullu bir kıyafetle katıldı. Makyajı Melek Gürağaç yaptı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Veda Mektubu’yla ilgili yeni flaş gelişme… Bölüm sayısı uzadı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir