1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Gülcemal" dizisinden çok konuşulan tanıtım

"Gülcemal" dizisi Murat Ünalmış ve Melis Sezen’i bir araya getirdi.

“Gülcemal” dizisinden çok konuşulan tanıtım

Gülcemal dizisi FOX’un merakla beklenen dizilerin başında… MF Yapım imzalı diziyi Yusuf Pirhasan yönetiyor. Eda Tezcan Çalışkan’ın kaleme aldığı “Gülcemal” dizisinin yeni tanıtımı yayınlandı.

Murat Ünalmış ve Melis Sezen’i buluşturan dizide sektörün değerli isimlerinden Edip Tepeli, Nilay Erdönmez, Atilla Şendil, Cahit Gök, Nilüfer Açıkalın, Samet Kaan Kuyucu, Meltem Akçöl, İpek Ayaz Kortunç, Sabahattin Yakut, Gökçem Çoban, Melike Küçük ve Ayda Aksel de rol alıyor.

Şimdiden çok konuşulan dizi; annesinin küçükken terk edip karanlık bir canavara dönüştürdüğü Gülcemal (Murat Ünalmış) ile güzeller güzeli Deva’nın (Melis Sezen) nefretle başlayıp giderek ateş, tutku ve fırtınanın girdabına savrulan aşkını konu alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yargı dizisine bir savcı daha geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir