1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Gönül Dağı’ndan Emel Taşçıoğlu'na nostaljik sürpriz

8 Haziran Cumartesi akşamı yayınlanacak 142. Bölümüyle yaz tatiline çıkacak olan "Gönül Dağı" dizisinin yapım ekibi Kırşehirli TRT sanatçısı Emel Taşçıoğlu'na nostaljik bir sürpriz hazırladı.

Gönül Dağı’ndan Emel Taşçıoğlu’na nostaljik sürpriz

“Gönül Dağı” dizisi 4 Sezondur her hafta zirvede yer alıyor. Güçlü oyunculukları kadar, görsel kalitesiyle de ekranda fark yaratan Köprü Film imzalı dizide bu hafta yeniden bayram şöleni yaşanacak. Gedelli sakinleri, meydanda kurulan sahnede düzenlenen eğlence ve konserleri izleyip keyifli saatler yaşayacak. Gedelli’deki bayram konserinde ünlü sanatçı Emel Taşçıoğlu “Evlerinin Önü Bulgur Kazanı” adlı türküyü seslendirecek.

Halk müziğinin efsane sanatçısı Neşet Ertaş başta olmak üzere, Anadolu’nun gönül ozanlarının türkülerine yer vererek her hafta müzik şöleni de yaşatan “Gönül Dağı” dizisi, bu hafta “Türkülerin Kraliçesi” lakaplı Emel Taşçıoğlu‘na güzel bir sürpriz yaparak müzikseverleri nostaljik bir yolculuğa çıkaracak.

“Gönül Dağı” dizisinin yapım ekibi Kırşehirli TRT sanatçısı Emel Taşçıoğlu‘na nostaljik bir sürpriz hazırladı. Taşçıoğlu’nun 10 yaşında TRT Stüdyoları’nda türkü söylediği görüntüler, sanatçının şimdi seslendirdiği görüntülerle montajlanarak çok özel bir klibe dönüştürüldü.

thumbnail
Önerilen Yazı
Rüzgâr Aksoy Kirli Sepeti’ne geri dönüyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir