1. Anasayfa
  2. Dizi

Gönül Dağı’na bir yeni oyuncu daha

Gönül Dağı’na bir yeni oyuncu daha

TRT’nin cumartesi akşamlarına damgasını vuran dizisi “Gönül Dağı” dizisine yeni bir oyuncu daha dahil oldu. Burak Haktanır, reyting rekortmeni dizinin kadrosuna “Mezarcı İlyas”ın oğlu “Minibüsçü Hamdi” karakteriyle katıldı.

Daha önce “Çırağan Baskını”, “Sevda Kuşun Kanadında”, “Mehmetçik Kut’ül Amare” ve “Payitaht Abdülhamid” dizilerinde rol alan Haktanır, Gönül Dağı’nın 2 Ekim Cumartesi akşamı yayınlanacak 34. Bölümünde seyirci karşısına çıkacak.

Dolmuşçu Sefer’le (Ferdi Sancar) birlikte katıldığı minibüs ihalesini, babası “Mezarcı İlyas”la birlikte kazanan Hamdi,  Gedelli’de dolmuş şoförlüğüne başlar. Ancak Hamdi’yi kasabada hiç ummadığı sürprizler beklemektedir.

Başta Çaycı Rıfat (Hüseyin Sevimli) olmak üzere tüm kasaba halkı çok sevdikleri Dolmuşçu Sefer’in yanında yer alır. Hamdi, kendisine tavır alan Gedelli sakinleriyle başa çıkmaya çalışacak.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir