1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Gökhan Özoğuz kızı Ayşe’yle ilk kez aynı filmde

19 Ocak’ta vizyona girecek “Kardeş Takımı” filminde rock müziğinin başarılı ismi Gökhan Özoğuz kızıyla aynı filmde buluştu.

Gökhan Özoğuz kızı Ayşe’yle ilk kez aynı filmde

Gökhan Özoğuz bir ilki yaşadı ve yapımcılığını CJ ENM, Medyapım ve Ay Yapım’ın üstlendiği çocuk macera filmi “Kardeş Takımı”nda kızı Ayşe’yle beraber kamera karşısına geçti. Elif Dede ve Meriç Aydın’ın yazdığı filmde Fırat Albayram, Ceyda Kasabalı, Çağan Efe Ak, Ecrin Su Çoban, Mehmet Aybars Kaya, Gece Işık Demirel, Mert Denizmen, Melis İşiten, Gülhan Tekin ve Yekta Kopan da oynadı.

Müzisyen kimliğinin yanı sıra sinema aşkıyla tanınan Gökhan Özoğuz, “Kardeş Takımı” sinema filminde ilk kez  kızı Ayşe ile birlikte rol aldı. Filmde özel ajan olan anne ve babalarının kaçırıldığını öğrenen dört kardeş Deniz, Derya, Ali ve Yaz’ın çıktıkları macera dolu serüvende yolları Gökhan Özoğuz ve kızı Ayşe ile kesişiyor. Filmde kardeşler, Gökhan ve Ayşe sayesinde anne ve babasını kurtarmaya çok yaklaşıyor. Kızı Ayşe ile birlikte keyifli bir set süreci geçiren Özoğuz çekimlerin son gününde oyuncular Çağan Efe Ak, Ecrin Su Çoban, Mehmet Aybars Kaya ve Gece Işık Demirel ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Hayal Köseoğlu “Hudutsuz Sevda” dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir