1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin'li "Kalp Yarası" İspanya’da 1 numara

Depremden önce Hatay’da çekilen son dizi olan “Kalp Yarası” dünyada ilgi görmeye devam ediyor.

Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin’li “Kalp Yarası” İspanya’da 1 numara

“Kalp Yarası” dizisi atv ekranında 32 bölüm seyirciyle buluşmuştu. Ulu önderimiz Atatürk’ün “Benim şahsi meselemdir” dediği Hatay‘da depremden önce çekilen son dizi olma özelliğini taşıyan proje, tüm dünyada ses getirmeye devam ediyor. Başrollerini Yağmur Tanrısevsin ve Gökhan Alkan’ın paylaştığı Süreç Film imzalı dizi, geçtiğimiz yıl Brezilya’da gösterilmiş ve reyting rekorları kırmıştı. Bu sezon İspanya’da yayına giren dizi, kısa sürede reytingleri altüst ederek 1 numaraya yerleşti.

Senaryosunu Sema Ali Erol, Mahir Erol ve Özgül Türküler Akad’ın yazdığı “Kalp Yarası”nın güçlü oyuncu kadrosunda Şenay Gürler, Mahir Günşıray ve Merve Çağıran da var. Her hafta sosyal medyada TT olan dizi, geçtiğimiz günlerde de Sırbistan’a satıldı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Geçen ay bakımevinde 94. yaş günü kutlanan Yılmaz Gruda’dan kalan son görüntü

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir