1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Gökhan Alkan ve Burcu Özberk'li Kraliçe'de flaş gelişme

Gökhan Alkan ve Burcu Özberk'li Kraliçe dizisi pazartesi sete çıkacak.

Gökhan Alkan ve Burcu Özberk’li Kraliçe’de flaş gelişme

Gökhan Alkan ve Burcu Özberk’in başrolünü paylaşacağı “Kraliçe” dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Kanal D’de ekrana gelecek dizinin yapımcısı Mednova… Serdar Soydan, Kerem Bozok ve Ekin Akçay’ın yazdığı “Kraliçe”yi Cevdet Mercan yönetiyor. Gökhan Alkan’ın Ateş adlı ünlü bir basketbolcu takım kaptanına hayat vereceği dizide eşi Deniz’i ise Burcu Özberk oynuyor.

Dizide Deniz’in ablası Zeynep’e hayat vermeye hazırlanan Gonca Vuslateri son anda projeden ayrıldı. Vuslateri’nin yerine Selin Şekerci geldi.

Öte yandan Özgün Karaman dizide Zeynep ve Deniz’in kardeşi Ali’ye hayat verecek. Aile ilişkilerini etkileyici bir dille ele alan Kraliçe’nin hikâyesi 3 kardeşin yaşam mücadelesi üzerinden ilerliyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Aşk-ı Memnu’nun film uyarlaması “Bihter”in Adnan beyi kim oldu?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir