1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Gökçe Eyüboğlu "Şahane Hayatım" dizisinde

FOX'un Ay Yapım imzalı yeni dizisi "Şahane Hayatım"nın hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

Gökçe Eyüboğlu “Şahane Hayatım” dizisinde

Unutulmaz dizilerin yazarı Meriç Acemi yine çok etkili bir dizi yazdı. “Şahane Hayatım” zenginlik, fakirlik, evlilik kavramlarını sorgulatan, lüks ve konfor peşinde koşan günümüz insanının da kendisiyle yüzleşeceği çok konuşulacak bir dizi… Çağrı Bayrak‘ın yönetmen koltuğuna oturacağı dizi, polisiye yönüyle de heyecan ve macerayı bir arada seyirciye sunacak. Yaşadıklarına isyan edip kimliğini değiştiren Şebnem’in sırlarla dolu yükselme hikâyesini sarsıcı bir dille anlatan “Şahane Hayatım”da Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener ve Serkan Keskin‘den oluşan güçlü kadrosuyla merakla bekleniyor. Bu kadroya çok başarılı ve ödüllü oyuncu Gökçe Eyüboğlu katıldı.

Gökçe Eyüboğlu FOX’ta seyirciyle buluşacak dizide “Didem” rolüne hayat verecek. Didem, Şebnem’in yol arkadaşıdır. İki kadının sırlarla dolu geçmişi dizinin en çok merak edilen yanlarının başında gelecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Müge Bayramoğlu “Yargı”nın avukat Nil’i oldu
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir