1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Gizem Karaca “Zübeyde hanım”ı, Ahmet Kayakesen “Ali Rıza Bey”i oynuyor

Cumhuriyet’imizin 100. yılında ulu önderimiz Atatürk’ümüzün değerli annesi Zübeyde Hanım’la ilgili çekilen filmlere bir yenisi daha eklendi: Zübeyde Hanım - Gülizar-I Cennetim…

Gizem Karaca “Zübeyde hanım”ı, Ahmet Kayakesen “Ali Rıza Bey”i oynuyor

Zübeyde Hanım’ın hikayesini anlatan “Zübeyde Hanım – Gülizar-I Cennetim” filminin çekimleri Safranbolu’da başladı. 7. Sanat imzalı filmin yönetmen koltuğunda Gani  Rüzgar Şavata ve Eray Altay oturuyor. Filmde Gizem Karaca “Zübeyde Hanım”ı, Ahmet Kayakesen “Ali Rıza Bey”i ise canlandırıyor.

Filmde Zübeyde Hanım’ın ülkemizin kurucusu Atatürk’ü dünyaya getirdiği yıllara kadar olan dönem seyirciye aktarılacak. Filmin kadrosunda Oya Başar, Altan Erkekli, Ertuğrul Postoğlu, Aslı Turanlı, Alev Oraloğlu, Burcu Karakaya, Hülya Diken, Cem Özer, Melih Çardak, Hakan Bilgin, Eser Karabil ve Birol Tarkan Yıldız da başlıca rolleri paylaşıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kızılcık Şerbeti” dizisinin Ömer’i Barış Kılıç: Gerçekte Kıvılcım gibi bir kadınla beraber olamam
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir