1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Giray Altınok’un yeni dizisi “Karşılaşmalar”a bomba kadro

Hem yazıp hem de oynadığı “Prens” dizisinin ikinci sezonunun çekimlerini tamamlayan Giray Altınok’un yeni dizisi “Karşılaşmalar” iddialı kadrosuyla dikkat çekiyor.

Giray Altınok’un yeni dizisi “Karşılaşmalar”a bomba kadro

Giray Altınok hem etkili oyunculuğu, hem de kalemiyle yeni nesil komedinin gözde temsilcilerinin başında geliyor. Son olarak büyük ilgi görünce ikinci sezonu çekilen bluTV’nin “Prens” dizisiyle otoritelerden tam not alan başarılı oyuncu, şimdi de “Karşılaşmalar” projesiyle yine fark yaratacak bir diziye imza atacak. Giray Altınok’un yeni dizisinin yapımcısı da “Prens”e imza atan Müşvik Guluzade’nin patronu olduğu MGX Film…

Giray Altınok aynı zamanda proje tasarımını da yapacağı 10 bölümlük “Karşılaşmalar” dizisinde bir ilke atacak ve yönetmen koltuğuna oturacak. Altınok’un kamera karşısına da geçeceği dizide Kerem Özdoğan, Mahir İpek, Sarp Apak, Erdem Yener, Uraz Kaygılaroğlu, Sinem Kobal, Cem Gelinoğlu, Bora Akkaş, Şükrü Özyıldız, Melis Babadağ, Zerrin Sümer, Aysima Ateşeduran, Yunus İmğa, Canberk Gültekin, Cansu Diktaş Altınok, Bahar Süer, Deniz Hamzaoğlu ve Muttalip Müjdeci oynayacak. Dizinin yayınlanacağı dijital platform önümüzdeki günlerde açıklanacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kül Masalı” dizisi yeni senaristleriyle yola devam edecek  

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir