1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Genç oyuncu Ahsen Eroğlu ülkeyi terk edeceğini açıkladı: İnsan gibi yaşamak istiyorum

Bugün sandık başında görevli olan genç kuşağın başarılı oyuncularından Ahsen Eroğlu, "Bana gitme Vakti göründü arkadaşlarım yakın zamanda" mesajını yayınladı.

Genç oyuncu Ahsen Eroğlu ülkeyi terk edeceğini açıkladı: İnsan gibi yaşamak istiyorum

Ahsen Eroğlu peş peşe yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti. Genç yıldız bugün sabah erken saatlerden itibaren sandık görevlisi olarak çalıştı ve oldukça umut doluydu.

Ancak Eroğlu, seçim sonuçları açıklandıktan sonra ülkeyi terk etme kararı aldığını “”Bana gitme Vakti göründü arkadaşlarım yakın zamanda” mesajıyla duyurdu.

28 yaşındaki Ahsen Eroğlu yaşadıklarını “Bugün sandık başında dürüstçe çalıştım, sağ sol demeden herkese yardım ettim. Etmeye çalıştım değil, ettim. Çünkü ben böyle öğrendim. Kuralların dışına çıkılmasın diye çok çabaladım… Buna rağmen her şey karman çormandı. Sesini yükseltip azarlamaya kalktılar, her iş bilmeyenin tek bildiği bağırmak olduğu için maalesef dayanabileceğim son noktaya gelmiş bulunuyorum.

Söz verdiğim insanlara, iş arkadaşlarıma sözümü yerine getirip kendimi geliştirmek için bir çözüm yolları bulmaya gideceğim. Ne zaman olur bilemem ama insan gibi yaşamak istiyorum. Karşımdaki insanın gözünde ayrımcılık görmek istemiyorum. Neyse bu böyle uzar gider. İçinde sevgi ve dürüstlük olan herkese sarılıyorum… Efendim sevgiler…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Birce Akalay Kemal Kılıçdaroğlu’na mektup yazdı
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir