1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Ozan'ı Deniz Sarıkaş'ın yeni dizisi

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle yükselişini sürdüren genç yıldız Deniz Sarıkaş'ın yeni adresi belli oldu.

İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin Ozan’ı Deniz Sarıkaş’ın yeni dizisi

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin Ozan’ı Deniz Sarıkaş yeni sezonda ekrana dönmeye hazırlanıyor. Birçok diziden teklif alan genç oyuncu yeni sezona 4 dizi projesi hazırlayan Medyapım‘la el sıkıştı. Sarıkaş Fatih Aksoy‘un patronu olduğu yapım şirketinin “Kirli Sepeti” dizisiyle anlaştı.

Yakışıklı oyuncu lüks bir sitenin temizlikçilerinin hikâyesini anlatan dizide Songül’ün (Ayça Bingöl) temizlik yaptığı evin oğlu Ahmet’e hayat verecek. Merve Girgin’in kurucu yönetmenliğini yaptığı dizide Ayça Bingöl‘ün (Songül) yanı sıra Serkay Tütüncü (Kahraman), Ceren Moray (Hayriye), Cansu Tosun (Medine), Aydan Şener (Canan), Bestemsu Özdemir (Yasemin) ve Melisa Döngel (Aylin) rol alacak. Ağustos ayında sete çıkacak olan dizinin cast çalışmaları devam ediyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Şükrü Özyıldız ile Burcu Özberk’li Ruhun Duymaz’ın yayın tarihi belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir