1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Gelsin Hayat Bildiği Gibi"nin senaristinin final isyanı... Önce yazıp sonra sild

"Gelsin Hayat Bildiği Gibi" dizinin yazarlarından Necip Güleçer, yayınlanan finalden memnun kalmadı.

“Gelsin Hayat Bildiği Gibi”nin senaristinin final isyanı… Önce yazıp sonra sildi

Gelsin Hayat Bildiği Gibi” dizisi dün akşam ekrana gelen 41. bölümüyle ekrana veda etti. BKM imzalı dizinin yazarlarından Necip Güleçer‘in paylaşımı sosyal medyada çok konuldu. Güleçer, mutlu sonla biten dizinin ekrana gelen finaline tepki gösterdi.

Necip Güleçer peş peşe twitter sayfasından “Bu final bana da sürpriz oldu. Fiyakalı finali çekmeyen rejiye selam olsun. Kesilen sahneleri, çekilmeyen finaliyle… Gelsin Hayat Bildiği Gibi… Az önce bitti” yazdı. Güleçer, ayrıca kendisine “Ayıp” mesajı atan Emine Koçak’a “Spin Off’u ve sinemayı rüyamızda görürüz artık demiş şair burada… Siz lafı her zamanki gibi mindere yakın yerden anlamışsınız” cevabını verdi. Güleçer gece yazdığı mesajları sabah saatlerinde sildi. Dizinin fanları rejinin neden yazılan finali çekmediğini merak etti.

Dizinin geçen günlerde devam etme ihtimalinin gündeme geldiği, Sadi (Ertan Saban) ve 7 oyuncuyla “Yedi Emin” adlı yeni bir devam dizisinin düşünüldüğü öğrenildi. Bu nedenle 2 ayrı final yazıldı. Ancak daha sonra planan Sadi karakterinin spin off projesinden daha sonra vazgeçildiği, final kararının netleşmesinin ardından yapım ve kanalın mutlu sonlu finali kullanma kararı aldığı  açıklandı. Senaristin bahsettiği çekilmeyen diğer final sahnesinde de Servet (Atilla Olgaç) bombalı bir paket gönderiyor ve her yer havaya uçuyordu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yalı Çapkını’nın Fuat’ı kendi cenazesine lokma gönderdi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir