1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Gecenin Ucunda dizisinde bomba ayrılık

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu'yu buluşturan "Gecenin Ucunda" dizisinde çok konuşulacak bir gelişme yaşandı.

Gecenin Ucunda dizisinde bomba ayrılık

“Gecenin Ucunda” dizisinde önemli bir gelişme yaşandı. TMC Film’in yapımcılığını üstlendiği, Âlim Yapım’ın ortak yapımcı olarak yer aldığı, ‘Gecenin Ucunda dizisinin senaryo ekibi değişti.

Neslihan Atagül Doğulu, Kadir Doğulu, Sarp Levendoğlu, Zuhal Olcay, Tuba Ünsal, Özge Özder, Bertan Asllani, Kaan Taşaner, Bestemsu Özdemir, Levent Özdilek, Ebru Aykaç, Şencan Güleryüz gibi çok sayında ünlü ismi buluşturan diziyi artık “Gecenin Ucunda” dizisinin senaryosunu Seda Çakır Avunduk, Aysun Erdoğan ve Ezgi Özcan yazacak.

Yeni ekibin 10. bölümden itibaren “Gecenin Ucunda”yı yazacağı, hikâyenin bambaşka bir yere evrileceği ve köklü değişimlerin yaşanacağı öğrenildi. Kadir Doğulu geçen günlerde Neslihan Atagül’le katıldığı bir davette yurtdışı satışları iyi giden dizi için halktan destek istemişti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kenan Doğulu: Beren canım, eşim, sevgilim, en büyük destekçim
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir