1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Geçen hafta boşanan Ceyda Düvenci'ye Hande Erçel ve Bige Önal'dan moral ziyareti

8 yıl önce evlendiği Bülent Şakrak'tan geçen pazartesi boşanan Ceyda Düvenci, tatilde moral depoluyor.

Geçen hafta boşanan Ceyda Düvenci’ye Hande Erçel ve Bige Önal’dan moral ziyareti

Ceyda Düvenci geçen hafta 8 yıllık eşi Bülent Şakrak’tan adli tatil başlamadan boşanmıştı. Boşanmayı Bülent Şakrak’ın istediğini belirten Düvenci, tatilde moral depoluyor. Ünlü oyuncunun yanına menajeri Ayşe Barım ile aynı ajansa bağlı çalıştığı meslektaşları Hande Erçel ve Bige Önal da ziyarete gitti. Ceyda Düvenci, bu anlara ait bir kareyi “Kuzey Ege buluşması” mesajıyla yayınladı.

Öte yandan boşanmanın üzüntüsünü üzerinden atmaya çalışan Düvenci, “İyileştiğin anları unutma…” notuyla bir de paylaşım yaptı. Bu gönderinin altına Burcu Kara, Pınar Sabancı, Işın Karaca, Deniz Uğur, Ebru Şallı, Pınar Altuğ destek mesajları yazdı. Ceyda Düvenci’nin Seçkin Zenginler’e ait “Ne olduysa hayırlısı için oldu” dizelerini paylaşması dikkat çekti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Enis Arıkan’ın isyanı: Alaçatı’daki evimin kapısını çalmayın, donlayım, çıplağım gelmeyin

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir