1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Gani Müjde’den Adile Naşit filmi geliyor, ünlülerin benzerleri aranıyor

Bugüne kadar birçok önemli yapımı hayata geçiren usta mizah yazarı Gani Müjde çok konuşulacak bir filme imza atmaya hazırlanıyor.

Gani Müjde’den Adile Naşit filmi geliyor, ünlülerin benzerleri aranıyor

Gani Müjde Yeşilçam’ın efsane oyuncularından Adile Naşit’in hayat hikâyesini anlatan “Adile” filmini çekecek. BKM Film imzalı filmin senaryosu da Gani Müjde’ye ait… Hababam Sınıfı’nın Hafize Ana’sı olarak hafızalarda yer eden, çocuklara masal okuduğu “Uykudan Önce” programıyla da ekran tarihine geçen efsane oyuncunun 25 ile 35 yaş aralığı perdeye yansıtılacak. 11 Aralık 1987 yılında 57 yaşında aramızdan ayrılan gerçek adıyla Adela Özcan’a benzeyen, oyunculuğu çok güçlü bir isim aranıyor.

Ocak ortasında sete çıkacak olan Gani Müjde filminde oğlu ve ailesiyle ilişkilerin kadar Adile Naşit’in ünlü dostlarıyla anılarına da yer verecek. Bu nedenle filmde Müjde Ar, Ayşen Gruda, Kartal Tibet, Perran Kutman, Ertem Eğilmez, Gazanfer Özcan, Halit Akçatepe, Haldun Dormen, Gönül Ülkü, Münir Özkul, Yılmaz Gruda, Muhsin Ertuğrul, Erol Simavi, Muammer Karaca, Sadık Şendil ve Şevkiye May’ın benzerlerine yer verilecek. “Adile” filmi için geniş bir cast çalışması başlatıldı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Murat Cemcir’den yeni dijital dizi geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir