1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Galatasaraylı Nicolò Zaniolo'nun yeni aşkı genç şarkıcı çıktı

Galatasaray'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo'nun Survivor'un genç yıldızı Aleyna Kalaycıoğlu'yla görüşmeye başladığı ortaya çıktı.

Galatasaraylı Nicolò Zaniolo’nun yeni aşkı genç şarkıcı çıktı

Galatasaraylı Nicolò Zaniolo’nun adı geçen aylarda ünlü oyuncu Burcu Özberk’le anılmış ama ikilinin yakınlığı kısa sürmüştü. Şu günlerde yıldız futbolcunun Survivor’la dikkat çeken, daha sonra şarkıcı kimliğiyle öne çıkan Aleyna Kalaycıoğlu’na gönlünü kaptırdığı ortaya çıktı. Önce sosyal medyada birbirlerini takibe alan  Zaniolo ve Kakaycıoğlu’nun DM mesajlarıyla başlayan yazışmalarının ardından görüşmeye başladığı öğrenildi.

Kalaycıoğlu, son dönemde Nicolò Zaniolo‘nun oturduğu Zorlu’da da görülüyor. Birbirlerini tanıma aşamasında olduğu konuşulan ikiliden Kalaycıoğlu’nun bu akşam Galatasaray‘ın maçına gitmesi de bekleniyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Yalı Çapkını”na hangi eski oyuncu geri dönüyor?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir