1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Gaddar’ın Zafer Bora’sı Erdal Yıldız Netflix’in “Crooks” dizisinde

Son olarak “Gaddar”a Zafer rolüyle konuk olan Erdal Yıldız, Alman yapımı “Crooks” dizisinde 4 Nisan’da Netflix’te yine çok iddialı bir diziyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Gaddar’ın Zafer Bora’sı Erdal Yıldız Netflix’in “Crooks” dizisinde

Erdal Yıldız Netflix’in Nejat İşler’li film serisi “İyi Adamın 10 Günü” ve “Kötü Adamın 10 Günü”nde “Abi” rolüyle muhteşem bir performans sergilemiş ve yakın zamanda da Çağatay Ulusoy’lu Gaddar’daki “Zafer Bora” rolüyle oyunculuğunu konuşturmuştu. Başarılı aktör yakında Netflix’in “Crooks” dizisiyle adından söz ettirmeye hazırlanıyor.

W&B Television imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Marvin Kren, Cüneyt Kaya oturuyor. Belin’de yaşanan gerçek bir hırsızlık olayından yola çıkılarak çekilen dizide Erdal Yıldız Arap mafyanın başı olan “Hasan” rolünü canlandırıyor. Berlin, Wiana, Fransa ve İtalya’da çekilen dizi 4 Nisan’da 98 ülkede birden yayına girecek. Dizide olaylar karanlık geçmişinin peşini bırakmadığı Charly’nin (Frederick Lau) eski çete arkadaşlarının onu değerli bir madeni para soygununa zorlamasıyla başlıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ünlü oyuncu Birand Tunca’dan 18 yıldır kanser tedavisi gören annesine acı veda

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir