1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Akın Akınözü ile Aslıhan Malbora’lı “Aile Albümü” dizisine 2 yeni oyuncu

atv tarafından satın alınan O3 Medya imzalı “Aile Albümü” imzalı dizinin çekimlerinin 22 Ocak’ta başlaması planlanıyor.

Akın Akınözü ile Aslıhan Malbora’lı “Aile Albümü” dizisine 2 yeni oyuncu

“Aile Albümü” dizisi merakla bekleniyor. O3 Medya’nın atv için çekeceği dizi için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Başta ilk bölümlerini Zeynep Günay’ın yöneteceği diziyi 3. Bölümden itibaren Aydın Bulut’un devralacağı konuşuluyordu. Ancak son gelen haber Zeynep Günay’ın genel yönetmenlik yapacağı yönünde… Ayvalık ve Cunda bölgesinde çekilecek olan dizi beraber büyüyen ve beraber gelecek hayalleri kuran Deniz Ataman ve Kılıç Tütüncü’nün yıllar sonra bir kasabada yeniden karşılaşma ve hesaplaşma öyküsü üzerine kurulu… Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora’nın başrolünü canlandıracağı dizide usta oyuncu Tilbe Saran’ın ardından 2 yeni oyuncuyla daha imza aşamasına gelindi. Senaryosu konusunda titiz bir çalışma yapıldığı için oyuncu seçimleri uzayan dizide Serhat Teoman sürpriz bir role hayat verecek.

Genç yetenek Sena Arat ise Kılıç’ın kız kardeşi Zuhal Tütüncü’ye hayat verecek. Zuhal abisine oldukça düşkün, gerçek aşka inanan ve Deniz’le abisinin beraberliğine destek veren tek kişidir.

thumbnail
Önerilen Yazı
Flaş gelişme… Yalı Çapkını’nın reytingi düştü, Gaddar’ın yayın tarihi öne çekildi  

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir