1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Gaddar’ın “Kalender"i Anıl İlter oldu

Ay Yapım’ın cuma akşamları seyirciyle buluşan dizisi “Gaddar” dizisine İbrahim Çelikkol’un ardından bir flaş isim daha geliyor.

Gaddar’ın “Kalender”i Anıl İlter oldu

Her cuma seyirciyi ekran başına toplayan “Gaddar” dizisi güçlü hikâyesi ve oyunculuklarıyla kahramanlık öyküsü yazmaya devam ediyor. Sinan Öztürk’ün yönettiği, Hürer Ebeoğlu’nun ise yazdığı NOW’un Ay Yapım imzalı dizisine “Zakkum” ailesi damga vuracak. Dizide Korkut Zakkum’u İbrahim Çelikkol’un oynayacağı ortaya çıkmıştı. Korkut’un kardeşi Kalender’i de flaş bir isim canlandıracak.

Gaddar’ın Kalender’ini başarılı oyuncu Anıl İlter oynayacak. Zakkum ailesinin en büyük travması babalarının annelerini gözlerinin önünde öldürmesi… Ailenin lideri Korkut ama ailenin zeka küpü ve entelektüel ismi ise Kalender’dir.

thumbnail
Önerilen Yazı
‘Güneşi Söndürmem Gerek’ filminin ön gösterimine büyük ilgi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir