1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Gaddar'ın kadın başrol oyuncusu kim oldu?

FOX'un merakla beklenen dizisi "Gaddar"ın oyuncu seçimleri devam ediyor. Dizinin başrol kadın oyuncusu en çok merak edilen konuydu. Son kulis bilgisi ortaya çıktı.

Gaddar’ın kadın başrol oyuncusu kim oldu?

“Gaddar” dizisinin hazırlıkları sürüyor. Sinan Öztürk‘ün yöneteceği, Hürer Ebeoğlu’nun ise yazdığı aksiyonu bol Ay Yapım imzalı dizide başrolde Çağatay Ulusoy‘a eşlik edecek isim netleşti. Kulislerde kulaktan kulağa dolaşan iddiaya göre “Gaddar”ın Aydan’ı Sümeyye Aydoğan oldu.

“Duy Beni” dizisinin ardından “Hatıran Yeter” filmi ve “Dönence” dizisinde başrol oynayan Sümeyye Aydoğan‘ın hayat vereceği Aydan, Levent’le (Çağatay Ulusoy) birbirine çok güçlü bağlarla bağlı iki aşığı canlandıracak. Levent askerdeyken güzellik yarışmasına katılan Aydan, son derece sürprizli bir rolle seyirci karşısına çıkacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kızılcık Şerbeti”ne Selvi karakteri konuk oluyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir