1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Gaddar’ın Aydan’ı Sümeyye Aydoğan: Ben de Aydan gibi tuttuğumu koparırım

NOW’un Çağatay Ulusoy'lu Ay Yapım imzalı dizisi Gaddar’ın yeni bölümü bu akşam seyirciyle buluşacak.

Gaddar’ın Aydan’ı Sümeyye Aydoğan: Ben de Aydan gibi tuttuğumu koparırım

Yakın zamanda vizyona giren “Hatıran Yeter” filminde konuşma ve işitme engelli Leyla’ya hayat veren Sümeyye Aydoğan, cuma akşamları da “Gaddar” dizisinde hayat verdiği Aydan rolüyle dikkatleri üzerine çekiyor. Ay Yapım imzalı dizide Çağatay Ulusoy’la partner olan Sümeyye Aydoğan Birsen Altuntaş’ın youtube kanalına konuştı ve “Çağatay ile partner olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Çünkü onun hem aurası, hem enerjisi Türk halkı tarafından sevilmesi başka bir yerde şu anda… Kendisini kanıtladı, daha iyi yerlere geleceğinden de eminim… O yüzden hem onu çok seviyorum, hem de çok şans hissediyorum… Proje bana geldiğinde ‘İnşallah dedim çok istedim ve iyi de hazırlandım. Oyuncu koçuyla tam anlamıyla çalışmaya başladım. Benim kısmetimmiş, çok mutluyum. Hem böyle bir yapımla, hem böyle bir ekiple, hem de Çağatay dolayısıyla…” dedi.

Aydan rolünün kendisi için özel bir deneyim olduğunu belirten Sümeyye Aydoğan “Aydın’a hayat vermek farklı da bir deneyim oldu benim için… Mahalleli bir kadını canlandırmak, sert bir kadını canlandırmak, tuttuğunu koparmak… Sümeyye’den doneler de var. Hem kolay, hem de zor…” diye konuştu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Bensu Soral “Bir Cumhuriyet Şarkısı” filminin Miti’si oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir