1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Gaddar’da Çağatay Ulusoy’un kız kardeşini canlandıracak oyuncu belli oldu

FOX’un ilk bölümü cuma akşamı yayınlanan Ay Yapım imzalı dizisi Gaddar’da Dağhan’ın (Çağatay Ulusoy) kız kardeşi Yağmur rolüne hayat verecek oyuncunun kim olacağı merak ediliyordu.

Gaddar’da Çağatay Ulusoy’un kız kardeşini canlandıracak oyuncu belli oldu

“Gaddar” geçen cuma “Kızılcık Şerbeti” ve “Yalı Çapkını” gibi iddialı dizilerin yer aldığı cuma akşamı reyting yarışına girmişti. Askerlik dönüşü peş peşe sarsıcı olaylar yaşayıp sonunda bir gaddara dönüşen Dağhan’ın etkileyici hikâyesini anlatan dizinin merak edilen karakterlerinden biri de kız kardeş Yağmur rolüydü. Karaktere hayat verecek oyuncuyu seçmek için çok sayıda oyuncuyla deneme çekimi yapıldı.

Son gelen habere göre role genç Itır Esen’e seçildi. Münir Özkul ve Adile Naşit’li “Bizim Aile” gibi Yeşilçam’ın unutulmaz filmleriyle hafızalara kazınan Itır Esen’le aynı adı taşıyan yeğeni, “Gaddar”da sürprizli bir karakterle seyirci karşısına çıkacak. Genç yıldız son olarak Prime Video’nun “Düğüm” adlı dizisinde kamera karşısına geçmişti.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Çılgın Dersane” efsanesi geri dönüyor… Beşinci film geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir