1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Füsun Demirel “Bahardan Önce” dizisinde

Son olarak “Çöp Adam” dizisinde seyirci karşısına çıkan ülkemizin en değerli oyuncularından Füsun Demirel, yeni projesi Bahardan Önce de yine çok dikkat çekecek bir karakterle seyirci karşısına çıkacak.

Füsun Demirel “Bahardan Önce” dizisinde

Füsun Demirel’in yeni dizisi belli oldu. Usta oyuncu MF Yapım’ın “Doctor Cha” dizisinden uyarladığı “Bahardan Önce”yle anlaştı. Neslihan Yeşilyurt’un yöneteceği, Ayça Üzüm’ün yazdığı dizi Show TV’nin 2024 bombalarının başında yer alıyor. Füsun Demirel dizide “Gülçiçek” rolüne hayat verecek.

Hafta içi okuma provası yapılan dizinin 2 Ocak’ta sete çıkması planlanıyor. Füsün Demirel dizide Bahar’ın (Demet Evgar) annesine hayat verecek ve damadı Timur (Mehmet Yılmaz Ak) ve kızının kayınvalidesi Nevra’yla (Hatice Aslan) yıldızı barışmaz.

thumbnail
Önerilen Yazı
Nejat İşler’in sahte hesap isyanı: Sadece bana değil çevreme de zarar vermeye başladınız
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir