1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Furkan Palalı'ya İtalya'dan 3 teklif birden

İtalya’nın en çok izlenen programlarından Verissimo ‘ya konuk olan başarılı oyuncu Furkan Palalı’ya Milano ve Roma’daki 3 farklı yapımcıdan iş teklifi geldi.

Furkan Palalı’ya İtalya’dan 3 teklif birden

 

“Terra Amara” adıyla İtalya’nın en çok izlenen Türk dizisi konumunda olan “Bir Zamanlar Çukurova” dizinde hayat verdiği ‘Fikret Fekeli’ rolüyle; yurtdışındaki hayran kitlesini arttıran Furkan Palalı, birkaç hafta önce İtalya’nın en çok izlenen televizyon kanalı “Canale 5” de yayınlanan Verissimo programına konuk oldu.

Hemen ardından da, kendisine Milano ve Roma’daki 3 farklı yapım şirketinden gelen proje tekliflerini görüşmek üzere geçtiğimiz günlerde menajeriyle birlikte İtalya’ya gitti.

 

İki gün boyunca yoğun görüşmeler yapan ve yine İtalya’da çok takip edilen bir basın organına röportaj veren Furkan Palalı, prensipte sıcak baktığı yapımla ilgili ikinci görüşme için önümüzdeki günlerde yine İtalya’ya bir ziyaret gerçekleştirecek.

 

İyi derecede ingilizce konuşabilen Furkan Palalı, hızlı bir şekilde İtalyanca eğitimine de başladı.

 

Konuyla ilgili olarak; çok heyecanlı ve mutlu olduğunu belirten başarılı oyuncu “yapımlarımızın yurtdışında gördüğü ilgi tabi ki diğer oyuncu arkadaşlarım gibi beni de mutlu ediyor ve yurtdışındaki önemli yapım şirketlerinden birinden teklif almak beni ayrı gururlandırıyor. Bundan sonra ki aşamada görüşmelerimizi projelerin detayları üzerine yapıyor olacağız ki hali hazırda burda da görüştüğümüz projelerle ilgili takvimsel bir çakışma olacak mı bilmiyoruz” diyerek, kendisini yakın zamanda televizyonda yeniden göreceğimizin de haberini vermiş oldu.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir