1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Burcu Kıratlı ve Furkan Andıç’lı “Yıldızlar Bana Uzak” dizisinin Han’ı kim oldu? 

Ortaks Yapım ile O3 Medya’nın çekeceği Burcu Kıratlı ve Furkan Andıç’ı buluşturan “Yıldızlar Bana Uzak” dizisinin bugün okuma provası yapıldı.

Burcu Kıratlı ve Furkan Andıç’lı “Yıldızlar Bana Uzak” dizisinin Han’ı kim oldu?   

Burcu Kıratlı (Güneş) ve Furkan Andıç’ın (Rüzgâr) çocukluk aşkı olan iki tutkulu gence hayat verecekleri “Yıldızlar Bana Uzak” dizisinin son hazırlıkları sürüyor. Bahadır İnce’nin yöneteceği, Ercan Uğur’un yazdığı dizinin ekibi bugün okuma provasında buluştu. Yeni bir değişiklik olmazsa 25 Ekim’de sete çıkması planlanan dizisinin Han’ı da sonunda belli oldu. Baran Bölükbaşı’nın ayrılığının ardından roke kimin hayat vereceği merak konusu olmuştu. Bu sorunun cevabı yanıt buldu.

Güneş ile Rüzgar’ın aşkının önündeki en büyük engel olan Han’a Rami Narin hayat verecek. Dizide Gürkan Uygun, İnanç Konukçu, Murat DaltabanGoncagül Sunar ve Evrim Doğan başrolleri paylaşıyor. Aile sırları ve karanlık ilişkilerin de heyecan katacağı dizi atv’de seyirciyle buluşacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Aytaç Şaşmaz’ın yerine Erdem Kaynarca geldi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir