1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Sete çıkan Cadı filminde Furkan Andıç ve Buse Meral başrolde buluştu

Kültür ve Turizm Bakanlığı destekli "Cadı" filminde Furkan Andıç ile Buse Meral başrolleri paylaşacak.

Sete çıkan Cadı filminde Furkan Andıç ve Buse Meral başrolde buluştu

Başrollerini Furkan Andıç ve Buse Meral’in paylaştığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Antalya Film Forum‘un desteklediği “Cadı” filmi, Hüseyin Rahmi Gürpınar‘ın aynı isimli romanından uyarlandı. Gürpınar edebiyatı, dönemin İstanbul’unu, insanlarını ve kültürel dokusunu yaratıcı ve özgün şekilde yansıtırken, film, izleyiciyi gerilim, gizem ve romantizmle dolu heyecan verici bir yolculuğa çıkaracak.

“Cadı”, WOW Studios’un ilk uzun metrajlı filmi olacak. Erman Bostan‘ın yazıp yönettiği Cadı, Osmanlı İmparatorluğu’nun çöküş döneminde geçen bir “lanetli ev” söylentisine dayanıyor. Kasvetli bir İstanbul konağına istemeden gelin olarak giden Fikriye ve konağın gizemli efendisi Naşit Nefi Efendi geçmişin karanlık sırlarına doğru bir yolculuğa çıkacaklar. Filmde Furkan Andıç ve Buse Meral‘in yanı sıra Çağdaş Onur Öztürk, Nur Sürer, Hüseyin Soysalan, Süreyya Kilimci, Elif Ürse, Cengiz Orhonlu, Manolya Maya ve Dilara Duman yer alacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Güldür Güldür Show’un sevilen ismi Uğur Bilgin bugün evlendi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir