1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

FOX’un yeni dizisi “Şahane Hayatım”dan yüksek reyting açılışı

Ay Yapım’ın FOX için çektiği “Şahane Hayatım” dizisinin dün yayınlanan ilk bölümü hem reytinglerde, hem de sosyal medyada ses getirdi.

FOX’un yeni dizisi “Şahane Hayatım”dan yüksek reyting açılışı

“Şahane Hayatım” dizisinin dün yayınlanan ilk bölümü seyircilerden büyük ilgi gördü. Gün olarak dizi tutturmanın zor olduğu Çarşamba seyirciyle buluşan dizi tüm kişiler’de 4.93 reytingle 2., AB’de 4.02 ve ABC1 5.18’le 3. sırada yer aldı. Meriç Acemi’nin yazdığı diziyi Çağrı Bayrak yönetiyor. Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu, Timur Acar’ın oyuncu kadrosunda yer aldığı dizi #ŞahaneHayatım etiketi 5 saat 50 dk TT listesinde kalarak sosyal medyaya da damga vurdu.

Geçmişin sırlarından kaçarken bir yandan da elindeki gücü de kaybetmemek için savaşan Şebnem’in hikâyesini etkili bir dille ele alan dizinin 2. Bölümünde de olayların tansiyonu tavan yapacak. 2.bölüm tanıtımında Şebnem ve başkomiser Mesut’un diyalogları heyecan yarattı.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Yan Oda” dizisinin Taylan’ı belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir